Merhabalar,bu forumdaki ilk konumun böyle bir sebepten olmasını istemezdim ancak napalım,hayat!Fikir verirseniz sevinirim.
Kirada 4. yılım,kira artışımı ev sahibinin kirasına endexlemiştik aslında,geçen sene onunki 3700 olduğunda 4.000 yapmıştım.Bu sene lirası 8.000 oldu %25 falan konusunu açmadan 8 yapalım dedim.Kendisi 15.000 istedi.Kabul etmeyince satacağım dedi,satamazsam birine satışını veririm dedi,olmadı ben oturacağım diye dava açarım dedi çırpındı da çırpındı.10 olsun dedim.düzenimiz bozulmasın.Bu arada binada 8 veren bile yok bu sene.Yok dedi 15 istiyorum.Kendi artışının nasıl olduğunu sordum,karıştırma dedi ama zaten biliyorum ev sahibi aradı 3700 den 8 dedi kabul etti.Şimdi aramış taahhütname vermiştin diyor,halbuki öyle birşey yok.Yeni moda oldu bu sahtekarlık.
Ben yalan dolan hile hurdaya gelemiyorum,bu yapılanlar ne olursa olsun insanlığa sığmıyor.Kendisi askeriyede 40.000'in üzerinde maaş alıyor,geçinemiyor desem o da değil.Ben 15 veremez miyim,veririm.Ama yaşanan şeyler cidden insanlık dışı.
%25 artırıp ev bakmaya karar verdim,7-8 aya taşınmayı göze aldım.Biraz benden gitsin,biraz ondan..Ne dersiniz?