By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yaptığınız işleri inceledim.
organik takipçi almışsınız.
yorum beğeni hizmeti satın almışsınız.

düşünsenize, adamın haberi yok, bir sabah kalkmış bilmediği bir sayfayı beğenmiş.
düşünsenize,
kadının eşi, bir gün karısının instagramında gezerken bi görüyor ki, uygunsuz bir yorumu beğenmiş. hadi buyur aile içi şiddete, kavgaya.

bunu şunun için anlattım, hedefim siz değilsiniz. anlatmak istediğim r10da bir çok iş kolu derinlemesine incelerseniz etik değil.
ama ticarette siyaset gibidir. bazen yapmanız gerekir.

dating işi daha önceki 2 dating konusunda da dediğim gibi, ben amme hizmeti olarak görüyorum. adam bir ücret karşılığında bir kadınla konuştuğunu zannediyor.
ve belki de o adamın konuştuğu ilk kadın o olabilir. adama özgüven aşılıyor. ve gerçek yaşantısında daha stressiz ve sakin bir hayat geçirmesine vesile oluyor. terapi gibi düşünün.

herkes tarafından(kadınlar) reddedilen adam bunalıma girdiği takdirde istenmeyen şeyler olabilir. bu dating uygulaması bu durumu bir nebze azaltıyor.
Her halükarda sahtekarlık maalesef.
Olayı çok toz pembe bakmışsınız.
Bir de bu tiplere özgüven geldiğinde dışarıda aldığı ret cevapta yapabileceklerini düşünün.
Ayrıca bu yapılan işte hayrına yapılmıyor. Yapılan sahtekarlığın karşılığında karşı taraftan üyelik ücreti isteniyor.