Java ile yazılmış Admin panelli iddaa tahmin uygulamamız tüm satış hakları ile sözleşmeli devir edilecektir...
KONUYU LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN ALAN ARKADAŞ YAZILIMIN SAHİBİ OLACAK BİZ ARADAN CIKACAĞIZ TEK BİR UYGULAMA DEĞİL. İSTEDİĞİ GİBİDE KONUSUNU AÇIP İSTEDİĞİ KADAR KİŞİYE 7-10 BİN TL ARASI RAHATLIKLA SATABİLİR.
Uygulama google playın en beğenılen uygulamalar arasına girebilecek bir uygulama.
Zamanında Sadece Uygulama apiyi isteyenler olmuştur 40 bine vermedik...
Canlı sonuçlar otomatik bülten otomatik sonuc iddaa oranları vs Tam hali ile profosyonel bir sistemdir...
Geliştirici arkadaşlar uygulama zaten epey gelişmiş lakin kendinizce ek özellikler ekleyerek dahada geliştirerek satış yapabilirsiniz.
İddaa piyasası ölmeyen bir piyasadır Bana çok çok ekmek yedirdi umarım alıcısınada yedirir....
Tüm kaynak kodlar (APİ DAHİL) VE SATIŞ HAKKI
35 BİN TL DİR...
20 BİN TL DİR
( BULUNMAZ NİMET DİYEBİLİRİM )
1 AYDA MÜŞTERİLERE KURDUĞUM APPLARIN KURULUM TUTARLARINI YANI YAPTIĞIM KAZANCI ALICI ARKADAŞA DETAYLI GÖSTERECEĞİM.
ALICI ARKADAŞA MÜŞTERİDE BAĞLARIM.
Alıcının eminimki çok büyük kar edebileceği proje...
Ortağım ile yaptık kendisi yurt dışına cıkıyor bende farklı sektöre geçiş yapıyorum ( Galeri ) Pek vaktım olmayacak artık...
KONUYU LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN ALAN ARKADAŞ YAZILIMIN SAHİBİ OLACAK BİZ ARADAN CIKACAĞIZ TEK BİR UYGULAMA DEĞİL. İSTEDİĞİ GİBİDE KONUSUNU AÇIP İSTEDİĞİ KADAR KİŞİYE 7-10 BİN TL ARASI RAHATLIKLA SATABİLİR.
Detaylar sadece pm den whatsaap iletişim bırakanlara verilecektir.