ARK: Survival Evolved oyunu için bir sunucu yapmak istiyorsanız bu konuda sizlere ücreti karşılığı her türlü yardımda bulunabilirim, ister pvp sunucu olsun ister pve sunucu olsun.
Kendim bir yıldan uzun süredir ARK: Survival Evolved sunucusu sahibiyim ve bu sunucu üzerinden hem kendime kitle hem de kazanç elde ettim.
Hiç bir şekilde bir yerden yardım almadan uzun süreler süren araştırma, deneyim ile sunucuyu hem oyuncular için en güzel hem de kendim için en çok cebime yardımcı olacak bir şekle getirebiliyorum.
Şuan da aktif olarak Türkiye üzerinde iki sunucum bulunmakta, biri Battlemetrics üzerinde Türkiye 1.'si diğeri ise 8. sıralamada. Türkiye 1.'si sunucumun dünya üzerindeki anlık olarak sıralaması şuan da 68.
Almanya üzerinde kurduğum bir sunucu içinde ileriki zamanlarda güzel bir proje oturtup oradan da ileriki zamanlarda güzel kazançlar elde edebilmeyi umuyorum.
Kendi deneyimlerimi ve yaptıklarımı kısaca sizlere anlatmış oldum, olurda bu işin kazancı nedir vs. detaylı bir şekilde öğrenmek isteyenler ile pm üzerinden sohbet kurabiliriz.
Sunucunuza dair tüm plugin ayarlarını, mod ayarlarını ve listesini, oyun içi stat ve ayarlamalar gibi her şeyi eksiksiz hale getirebilirim. Unutmayın ki ama ARK biraz maliyetli bir oyun fakat getirisi de düzgün kullanımda bir o kadar fazla.
Kendimin deneyimi daha çok PVE üzerine ama aynı şekil PVP sunucularınızı da sorunsuz ayarlayabilir, yapabilirim. İster profesyonel bir sunucu olsun ister kendi aranızda eğlenmek için sunucu isteyin tüm ihtiyaçlarınıza göre sunucunuzu hazırlarım.