Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Katılan arkadaşlara da bol şans diliyorum.
Daha önce uygulayan oldu mu bilmiyorum, bu projeyi hayata geçirir miyim bunu da bilmiyorum ama paylaşmak isterim:
Örneğin; En Etkili SEO Stratejisi, En Yaratıcı SEO Denemesi, En Yaratıcı Backlink Tekniği, SEO Dostu En İyi 404 Sayfa Tasarımı vb. gibi konulardan oluşan ödüllü yarışmaların düzenlendiği ve jürinin de SEO uzmanlarından oluştuğu bir platform.
Yarışma Formatı:
- Her hafta başlangıçta belirlenen bir konseptle başlar.
- Katılımcılar, hazırladıkları projeleri jüri tarafından değerlendirilmek üzere siteye yükler. (Jüri, SEO uzmanlarından oluşur).
- Projeler, yaratıcılık, etkili sunum, orijinalite ve SEO stratejisinin başarısı gibi kriterlere göre değerlendirilir.
- Haftanın galibi, örneğin SEO aralarına ücretsiz erişim, ücretsiz SEO danışmanlığı veya sitede ücretsiz reklam verme gibi ödüller kazanır.
- Yarışmanın ikinci ve üçüncülerine de küçük ödüller verilir.
- Yıl sonunda, yılın en iyi SEO stratejisi veya projesi için büyük bir ödül verilir.
Ek olarak farklı görevler ve etkinlikler de sunulabilir. Bu tür bir platform, SEO ile ilgilenenlerin yaratıcılıklarını sergilemeleri ve birlikten kuvvet doğar mottosuyla ortak çalışmalar yürütmeleri için faydalı olabilir.
Tekrar geçmiş olsun ve tüm güzellikler sizinle olsun.