Arkadaşlar merhabalar forumda bu şahıstan mahrum kalan arkadaşlarım var.
Ben bu şahısa yaklaşık 1 aydan fazla süredir zaman tanıyarak ilerledim. Şikayet konularını açtık ve forumda multi üyelik olduğu anlaşıldı süresiz banlandı.
Arkadaş bazılarının iadesini yapmış olsa da bazılarının işini teslim etmeyip hocam kolay değil diyip arkaplanda çalışıyorum diyerek zamanlarımızı çaldığı aşikar.
Yarın öğlen molasından sonra İstanbul 'da bulunan Çağlayan adliyesinde büyük İstanbul Adalet Sarayın 'da kendisine suç duyurusunda bulunacağım. İstanbul' da bulunan arkadaşlarım bizzat olarak suç duyurusunda benimle olacaklarına dilekçe eklerse gerek yok parası gerek benzin parası tüm giderleri tarafımca karşılanacaktır.

Bu kişi hakkında daha önce suç duyurusunda bulunan olmuştur. Yüksek ihtimalle 5 sene aynı suçu işlememe HAGB kararı kamu mahkemelerinden gerek para cezası gerek ise hapis cezası olarak verilmiştir. Amacım aynı şekilde bir araya gelerek veya gelmeseniz de bu dosyaya tek kişi olarak katılarak. Açıkta olan cezasını patlatacağım.

Şehir dışından olup bu arkadaşa ödemesini kaptırmış kişilerden ricam.
İşlem tarihiniz
Ticaret olarak yapmış olduğunuz ticaretin nedeni
Ve işlem dekontunuz

bana bunları göndermeniz durumunda isminiz bile geçmeden dosyada bana eşlik olabilirsiniz.

Ben bunun gibi gereksiz insanların daima peşine düştüm daima haklı çıktım. Aynı şekilde bu Suat isimli vatandaşı 'da o diğerlerinin arasına ekleyeceğim. Kimse kimsenin hakkına giremez. Bırak dünyayı ahirette bile bunun hesabı ayrı ayrı sorulur ki kendisine yaptığım ödemeden değil geçen zamanımın bile hakkı haram olsun.

@TUANAM;
@Vousca;
@kaktusmedya;
@LisansPazarim;
@MacroFix;