tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 yıldır tanıdığım arkadaşımla aramızda son 5 yıldır mesafe var Ankarada yada İzmirde oluyor fakat sürekli her yıl alakasız yerlerde karşıma çıkıyor

ilk olay otobüste en arka koltuğa oturdum cam kenarında oturan biri omzuma dokundu suratını gizliyordu bir baktım benim arkadaş (telefonla görüşmüştük ankaradaydı) Tesadüftür

2. olay Büyük bir müzik etkinliğinde gece karanlık flaşlar vs kalabalıgın içinde video çekerek ilerliyordum yine arkadan omzuma biri dokundu sırıtarak yine bunu gördüm tesadüf felan demedim sağlam küfür bastım bu seferr ( VİDEO KAYDINA GİRDİ GÖRÜNTÜLER MEVCUT SAĞLAM KÜFÜR İÇERİR BULUNCA EKLERİM)

3. olay bugün istanbulda yine sıradan bir gün kamp sandalyemi aldım sahile oturmaya gidiyorum bakırköy meydanda mezarlıkların yan tarafından yürürken ışıkları bekliyordum durdum kafamı kaldırdım kırmızıyı beklerken sonra yavaştan önüme baktığım gibi yine arkadaş bana sırıtarak bakıyordu artık bu karşılaşmaya takılacak bir kelime yok tesadüf yada argo kelimeler buna yetersiz kalıyordu

kısaca anlatmak istedim kutsal su dökücem bidaha karşıma çıkarsa

GECEYE İLGİNÇ KONU BENDEN GELSİN
hocam bir daha denk gelirsen ayaklarına bak anlarsın musallat olsalar rahat vermezler hocam