Hocam merhaba konu üzerinden baya bir vakit geçmiş ama yorumunuz nedir ? Almayı düşünüyorum şuanda 15 bin tl gibi bir fiyat istiyorlar, değer mi sizce ?
gayet memnunun hocam ama okadar pahalı olmaması lazım farkı satıcılara da bakın. makina temizlik konusunda gayet yeterli ama koltuklarınız alçak ise yükseltmeniz gerekiyor yani evin tasarımını makinaya göre değiştirmeniz lazım ki geniş bir alanda çalışabilsin. sensörleri gayet güzel teknik olarak sığabileceği bir alan ise oraya girebiliyor sığamaz ise uğraşmıyor ama halıdan inerken önünde engel varsa hafiften çarpabiliyor genelde fazla çarpmadan işini görüyor. ama bazen saçma sapan yerlerde kalabiliyor onu çözemedim. Makinayı ilk aldğımdan toz torbasını sürekli temizliyordum ama zamanla heves kaçıyor şimdi keşke kendini boşaltabilenlerden alsa idim diyorum. Bir de yerde kablo pis vs büyük parçalar olursa onları da çekmeye çalışırken fırcasına sıkıştırabiliyor yani eve temizlikçi çağırırken önden yapılan temizlik gibi bir temizlik gerek

.
özetle kesinlikle tavsiye ederim bütçeniz varsa bence tozunu boşaltanlardan alın. Bir de evde bayan varsa saç kısmı can sıkıcı olabiliyor fırçaya dolanıyorlar bekarsanız zaten sorun olmuyor çok da güzel oluyor. Birde beyaz alın siyah fazla toz oluyor neden bilmyorum ama çok tozlanıyor