serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyla ilgili şu anlamlı şarkıyı bırakıyorum. Bende defalarca okudum da bir yorum çıkardım. Şimdi herşeyi o kız onun. Bak bende anlatayım.

Lise 2'de başka bir sınıfa geçtik. Bir baktım ilkokulda aşık olduğum kız. Lan dedim şimdi ben bu kıza açılırsam geri kalan 2 senem heba olur. Şimdi reddeder diye düşünüyorum. Kız o 2 yılda 11 kişiyle çıktı. Geçtim onu hepsini saydım saf gibi Son sınıf mezun olduk. Açılacağım artık kıza. Gittim yanına şey dedi. Evet o tahmin ettiği şeyi dedi. "Serhat ben seni arkadaşım olarak görüyorum. "

Ortamdan ayrıldım şey diye sevinmiştim. İyi ki lise 2'de teklif etmemişim.

Yani konuyu açan arkadaşım, neler gelip neler geçecek. Bana bunu o zamanlar söylemişlerdi. Ama tabi ki o zamanlar aşkın gözü kör olsun mantıklı düşünemiyorsun ki. O zamanlar tuşlu telefon var. Bir titrerdi karşı odadan duyardın. Ey gidi günler. O mesaj beklemeler falan. Ne ara büyük arkadaş ya.

https://www.youtube.com/watch?v=KAoMJV5kZ0k
Aşk her insanın yolundan geçiyor hocam maalesef güzel ve acı bir tecrübe olarak geride kalıyor.
1.5 senelik ilişkim bitti benimde geçen günlerde ne yapalım öyle olacağı varmış oldu üzüldüm mü tabi üzüldüm ama yaşımız genç yolumuza bakmak lazım