parskaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam devirden sonra bence o konunun satın alındığını kullanıcıya bir şekilde hatırlatma mesajı ile '' görüntülemekte olduğunuz konu devir edilmiştir. '' gibi bişi ile haberdar edilebilir. Nasılki siz sazlon pastanelerini devrederken ben oraya geldiğimde sizi görmez ve sorduğumda devretti gitti . Bende yaa Ahmet usta gibi kimse yapamaz pastayı diyip kendimce mekandan ayrılma gibi bir olasılığım var ise. Forumda da herkes profesyonel kullanıcı değil bunu kullanıcıya hatırlatmak gerekiyor diye düşünüyorum. Devir normal ama tüm hakları ile olmamalı . Alan kişi diyelim benim işimi doğru yapmadı ama ben yorumdaki Sizin olumlu yorumunuza istinaden sizi bildiğim için güvendim belki o kişi ile ticaret yaptım.

Aynen pastane olayına dönelim sizi aradım ya Ahmet usta ayrılmışsın ama bu adamlardan ticaret yapılırmı alalım mı zehirlenmeyelim ?
Yok be dediniz kefilim veya değilim dediniz diyelim
Aldım zehirlendim , siz burda mahçup olmazmısınız ?
Veya kendimce Ahmet ustaya ulaşamadım ama hakikatli adam bunlara devrettiğine göre bu adamlar iyidir alalım.
Hatta misafirlerimde var , hep beraber zehirlendik olasılık ya
Burda Ahmet usta mı , alan mı , benmi, misafirlerim mi suçlu çok kıymetli Hocam ?
Konu devri yapıldığına dair bir ibare bırakılabilir bu mantıklı, üst yönetime ileteceğim, lakin kuvvetle muhtemel sizde hak vereceksiniz ki günümüzdeki birçok popüler işletmenin sahibini veya işletenini tanımıyoruz. Sazlon pastanesindeki Ahmet Usta yerel tanırsınız, ama zincir ve franchising veren büyük bir işletme devredilse hele ki bu devir gizlilik vb. nedenlerden dolaylı medyaya yansıtılmasa ne sizin ne de benim ruhum duymaz.

Yanlış anlaşılmasın burada amacım sizin fikrinizi veya düşüncenizi çürütmek ve haksız çıkarmak değil, sadece bunun günlük yaşantımızdaki işletmelerde de sık sık yaşandığını ve olağan bir durum olduğunu vurgulamak. Aksi halde belirtmek istediğiniz ana fikri ve endişeleri çok net anladım.