Merhaba şöyle birşey üzerine dolandırıldım mı bilmiyorum yani erken mi oldu farkında değilim sizlerin beni motive etmesine ihtiyacım var teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için.
şimdi forum üzerinden bir arkadaş yazdı SMM panel kurmak için konu açtıydım oradan bana yazdı fakat 2500₺ ücret söyledi bende onayladım lisans dedi lisans ücretinin 400₺ olup 2000₺’sini reklam olarak gireceğini söyledi bana aylık net kazanç olarak 8000-11.000 arası dönüşü olabilir dedi belki daha fazla dedi onun garantisini verdiğini söyledi yani mantıklı düşününce güzel teklif ön ödeme olarak 400₺ attım lisans ücreti dün akşam 7 gibi gönderdim bu akşama hazır olacağını söyledi saat 11 gibi falan en geç 12’de bitmiş olur dedi o bitirdiğinde bende PAYTR’e başvuru yapacaktım fakat arkadaşla dün 12’de konuştuk dün akşam yapılan işlemlerin ss’ini istedimiştim geri dönüş olarak atmadı tema bölümüne geldiğinde atacağını belirtti bende okeyledim 2-3 kere istedim ss atmadı dün 12’den bu yana geri dönüş alamadım kaç defa yazdım aradım falan 1 kere meşgule attı 1-2 saate yakın aramadım ondan sonra tekrar aradım ulaşılmadı(0850) ile başlıyor numara yani erken mi dolandırılma şeyi yaşadım bilemedim veya işi mi var ne bileyim yani belirtse hoş olurdu açıkçası dün geceden bu yana yanıt alamayınca tedirgin oldum şimdiden teşekkür ederim okuyan okumayan herkese R10 AİLESİ❤