Merhaba,
Forumda 3 sene once 18 yasima girmenin heyecani ile 18 oldum diyerek bir post paylasmistim ve tabiki cogu insan gibi siradan bir gun gecirip hic bir sey degismeden hayatima devam etmistim. Simdi 21 oldum. Son 3 senede hayatimda degiseceklere gelirsek Amerikaya adim attim. Turkiyede birinci donemde universiteyi birakip geldigim bu ulkede Universiteye basladim, kendime ait bir odam var istedigim gibi duzenliyorum istedigimi aliyorum kendi parami kazaniyorum ki bunun tarifi anlatilamaz. Turkiyede de bir cok farkli is modeli ve 9-5 isler ile biraz para kazandim lakin burdaki alim gucu biraz daha insana harcama konusunda esneklik veriyor. 15 ay icinde mezun olup assistant manager olup bir yahudi kulubunde hayatima devam edecegim gibi duruyor ve bu Benim icin simdilik gayet guzel bir baslangic. Sifirdan baslamak gercekten zor, yalniz olmak gercekten zor bir cok sorumluluk alip hic yapmadigin seyleri yapmaya baslayinca zamanla alisiyosun. En azindan buyudugunu hissediyorsun. Aileme sonsuz Tesekkurler Beni bu yasa kadar sorumluluklar verip kendi basima yasamayi ogrettikleri icin. Benim gibi olan bir cok kardes Abi Abla bunu bilir.
Geleli 15-16 ay oldu, Pek bir arkadas cevrem yok ki zaten genelde yalniz olmayi seven bir insanimdir.
yakinda kalici oturumumu aldiktan sonra hic bir teredduttum kalmadan yasamaya devam edecegim bu ulkede huzurun ve refahin paradan daha onemli oldugunu da gormeye basladim bazi noktalarda. Tabiki para refah getiriyor ama bu biraz baska bir nokta diye dusunuyorum.
Bugun saat daha oglen olmasina ragmen ne yaptim dogumgunu alisverisi olarak kendime sonunda 2020 model bir araba aldim ayiptir soylemesi.. oyle cok pahali bir sey degil. Onlar ileride.. Hayallerim listesindeki maddelere tek tek tik atiyorum diyebilirim. Buraya Kucuk bir ozet birakmak ve mutlulugumu sizinle paylasmak istedim.
Ha ayrica buraya gelmek icin 16 yasindan beri ugrastim bir cok yol denedim ettim 2000 civari mail attim, olur da umutsuzluga duserseniz bir konuda belki Benim bu ufak hikayem sizlere motivasyon olur.
Belki 2-3 yila yeni bir update gelir Kim bilir
Hoscakalin
Okudugunuz icin Tesekkurler