rootwarior adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tidal maalesef Türkiyede hizmetini durdurdu, fakat Arjantin VPN kullanarak uygun fiyat ile hesap açabilirsiniz bir farkı yok . Sadece kayıt olurken VPN kullanmanız yeterli. Apple cihazlar için bölge değiştirerek uygulamayı indirmeniz gerekiyor bu işlemler biraz vakit alsada tidal için değecektir. Zaten indirmek istiyorsanız birkaç uygulama mevcut bulabileceğiniz macOS üzerinden kullandıklarım vardı Windows sürümü de olacaktır. Link ve kalite girip indirebiliyorsunuz.

Diğer sorunuza gelirsem düşük kaliteden flac oluşturulduğunu anlamanın en güvenilir yolu dinlemek olacaktır. İyi bir müzik kulağıyla rahatça ayırt edilebilir, elbette kayıpsız sesi dinleyebileceğiniz destekleyen kulaklıklar olması gerekir. kHz analizi yapan programlar ile grafik okuyarak yapılabileceğini söyleyenler olsada ben güvenilir bulmuyorum.
teşekkürler hocam, evet türkiyede hizmet vermiyorlarmış usa vpn kullanarak kayıt oldum ve Tidabie Tidal Music Converter isimli bir uygulama kullanarak flac olarak indirmelere başladım, çok teşekkür ederim.