satrancali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, forum şuanda para kazandırmıyor bundan dolayı başlantıçta ödeyebileceğim ücret forum para kazandırmadığından dolayı buna göre olacak, forum para kazandırdıkça tabiki artacak. Forumda kimse yok, yani inanın belli bir süre googlede görünene kadar forumda tek başınıza olabilirsiniz aylarca , foruma konu açacak moderatör aramaktayım, benim bunun için şuan ödeyebileceğim ücret aylık 500 - 800 TL civarı , kendiniz daha az yada daha çok nasıl isterseniz yazabilirsiniz. Sonuçta sizin emeğiniz. Gelen teklifleri değerlendirip ona göre geri dönüş sağlayacağım.
Moderatörden Beklentilerim:
1- forum siber güvenlik forumu fakat bu tür şeylerle uğraşmasanızda sorun değil, hangi kategori açılmasını istiyorsanız, hangi konuda ilginiz varsa o konuda açabiliriz, başlangıçta bir şekilde foruma insan çekmemiz gerek. Kısacası: tercihim siber güvenlik ile ilgili biri fakat bu tür şeylere ilginiz yoksa da ilginiz olan bir forum kategorisi açarak bunu bu şekilde halledebiliriz.
2- Forumdaki her yazı onay şeklinde yayınlanıyor böylece spam ve benzeri şeyler olmamasını istiyorum. Belki üyeler istedikleri zaman yazamayacaklar her yazı onaydan sonra yayınlanacak fakat forumun belli bir kalitesi olacak
3- Sizden istediğim asıl şey:
Forumda günde 1-2 tane ( başka yerden alınmış olmamalı, google kopya ders vs vs, kesinlikle bu forum için yazılmış olmalı, chat gpt yada benzeri şeyde olmamalı ) normal bir forum kullanıcısı gibi herhangi paylaşım istiyorum. Kelime sayısı gibi değilde, normal bir kullanıcı nasıl konu açıyorsa o şekilde konu açın lütfen. KESİNLİKLE O ŞEY BAŞKA YERDE PAYLAŞILMAMALI GOOGLE KOPYA DER ÇOK SIKINTI

Aylarca çalışılacak, forum şuanda para kazandırmadığından dolayı ücret bu şekilde ( tabii ki daha fazla istiyorsanız yazabilirsiniz ) , forum para kazandırdıkça ücret artacak.

Forum: https://forum.alikaanbashan.org/
Merhabalar yapabilirim