Oto galericiyiz, benzer bir sorun yaşadık, şöyle bir olay oldu;
Bizde bir araç vardı araçta sadece 1 değişen olduğu söylenerek ve güvenerek aracı aldık.
Şehirdışından bir arkadaş müşteri oldu, kendisine expertiz yapmadan alırsan herhangi bir mesuliyet kabul etmeyeceğimizi ifade ettik, kendiside yaptıralım dedi. 4 expertiz firması vardı yakınlarda kendisi bize hangisini önereceğimizi sordu, biz kendisine bu hususta öneri yapmayacağımı ancak 1 tanesi bu işe 7 yıl önce başladığını geri kalanların ise 1-2 yıllık geçmişi olduğunu söyledik.

Aracı kendi isteğiyle ve kendi seçtiği firmaya expertiz yaptırdı ve araçta 2 değişen 2 parça boya çıktı, buna rağmen aracı almaktan vazgeçmedi. Alıp gitti 45 gün sonra aradı bu araçta 4 parça değişen var burdaki expertiz böyle söylüyor siz nasıl esnafsınız hakkımı arayacağım dedi ve sinirle telefonu kapattı. 1 hafta sonra tekrar aradı ben expertiz firmasına dava açtım diyerek, daha sonra hiç iletişim kurmadık.

5 ay sonra sattığımız araç tekrar bizim memlekette görüldü ve expertizci aracı ilan sitesine koymuş satmaya çalışıyordu, benim yaşadığım tecrübe budur.