Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba hocam, öncelikle 3 yıl önce ki konunuza denk geldim ve benimde yakın bir zamanda MSÜ - PMYO arasında gidip geldiğim için konunuz gözüme çarptı. Kuzenim polis memuru ve onun bana anlattıklarını bu konu altına bir kaç cümle ile anlatmak isterim. Erkek adaylarda boy şartı 1.67 (devletin kendi boy şartı) fakat kuzenimin dediğine göre ön sağlıkta 1.60cm - 1.62cm arasında bir kişiyi torpil ile geçirdiklerini söyledi, ankarada tanıdığı milletvekili vs varmış dediğine göre fakat torpil ile geçen arkadaş gözle görülebilir boy farkından dolayı torpilden geçtiği için millet baya dalga geçmiş ve üzerine gitmiş bu yüzden pmyo akademisine katılmaktan vazgeçmiş. Çünkü bariz bir şekilde torpilden geçmiş yani boyundan belli oluyormuş. Bana anlattığı 1. torpil hikayesi bu, 2. torpil ise yerleştirilecek akademi okullarının kontenjanı azalınca ön sağlıkta yine bu boy muhabbetinden baya kişiyi elemişler örnek ; 172 - 173 olsan bile 1.67 altındasın diyerek eliyorlarmış. Böylede anlattığı bir torpil olayı var, fakat gözümle görmediğim için bir şey diyemiyorum fakat internet üzerindede bu ve benzeri olaylar çok fazla olduğu için inanıyorum olabilir. Umarım polis akademisini kazanmışsınızdır, iyi forumlar.