Slm arkadaşlar play developer console hakkında bir kaç sorum olacaktı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1- Play console açıldığı ülke konumunun bir önemi var mı? Örneğin ingiltere ile türkiye lokasyonları arasında bir fark var mıdır?

2- Benim daha önce bir console hesabım kapatıldı. 2. bir hesap açmak istiyorum. Şunları yapsam yeterli midir?
a » Sıfır bir laptop aldım, daha hiç kullanmadım. Hesaba bu laptop ile giriş yapacağım ve bu laptop üzerinden yeni bir eposta oluşturacağım.
b » Hesaba kayıt olduktan sonra farklı bir epostaya yöneticilik vereceğim ve o epostadan giriş yapmaya çalışacağım. Hesabı açarken kullandığım epostayı da arşivleyeceğim, onla giriş yapmamaya çalışacağım, kimileri bunu öneriyor.
c » Yeni bir telefon numarası aldım, hesabı bu numara üzerine açacağım. Epostaya da bu numarayı tanımlayacağım.
d » Farklı bir kişiye ait hesap kartı ile hesabı açacağım
e » Kimileri modemin değiştirilmesi gerektiğini söylüyor, ben bir dağıtıcı alsam ve laptoptan bu dağıtıcıyla bağlansam olur mu?
f » Kimileri crome tarayıcısının kullanılmaması gerektiğini söylüyor, bu nedenle farklı bir tarayıcı kullanacağım.

Sizce bu maddelerin doğruluk payları var mı, gereksiz olduğunu veya eklemek istediğiniz acaba başka bir madde var mı?