Kısaca NFT tanıtım tarzı birşeyler hocam
bazı sektörler malasef öyle fakat bahsettiğiniz site düzgün check yapamıyor. eskiden çok başarılı idi fakat şuan bazı gmail hesaplarımı check etmek istediğimde %90 oranında hatalı sonuc veriyor. OK demiş fakat hesap tel doğrulamaya düşmüş. Verift diyo ama ben girebiliyorum fln tuhaf yani. Şuan aslında olsa benzer bir site iş yapabilir diye düşünüyorum. başta kendim bile kullanabilirim.
iki farklı telefon doğrulaması ekranı var. Verify phone diyorsa ve hesap sarı ekranlı sms onayına düşmüşse bu hesaptan hayır gelmez hocam sms onayı atsanız bile ancak youtube kanalı açarsınız adsde vs verimli olmaz
28 gününü doldurmuş ve ok veriyorsa ve içine girdiğinde beyaz ekranlı sms onayına düşmüşse bu hesap çalışıyordur hocam. 90 gün boyunca yalnızca ilk 28 günlük periyotta oturum açan cihaz/cihazlar giriş yapabilir o gmail adresine. Ancak 90. günün sonunda tüm cihazların tekrar erişimine açılır. Yani aslında o hesap sağlam ancak 28 gününü doldurduğu için kurtarma epostası veya tel no olmadığından dolayı hesapta kendini korumaya alıyor ve 90 gün sonra tüm cihazlara açılıyor.