1 Hafta 10 gündür bir eski bir müşterim aracılığı ile bana ulaşan bir kardeşimle telefonda konuşuyorum. Eticaret sitesi yaptırmak istiyor, el işi yaptığı alçı bibloları pazaryerlerinde sattığını çok komisyon ödediğini ve kendi eticaret sitesinde şansını denemek istediğini anlatıyor. İşin zorluğunu, reklam maliyetini, yazılımsal ve seo mevzularını anlattım, biraz düşüneyim arayacağım dedi. 2 gün sonra aradı bu nasıl olacak şu nasıl olacak dedi kapattı. ertesin gün yine aradı farklı sorular, sonraki gün tekrar aradı farklı sorular iyice bunalttı beni. İş yoğunluğumda var almakta istemiyorum ama piyasada sıkıntılı alalım diyorum işi. Tabi sonra patladım ben buna dedimki kardeşim ne istiyon derdin ne bir anda trendyolmu olacaksın dedim. Yok hocam korkuyorum aslında dedi neden dedim yav hocam ben gaziyim ufak bir engelimde var acaba hem biblo hem site yönetimini aynı anda yapabilirmiyim dedi. Gaziyim diyince bende buluşalım hocam yüzyüze anlatayım sana dedim. Kalktım verdiği adresteki atölyesine gittim. Arkadaş görme engelli, Sanırım güneydoğuda bir patlamada 2 gözü ve burnu gitmiş. Gazi maaşı var, ben bununla çocuğuma gelecek hazırlayamam diyip , oturduğum yerde insanların arasına karışmadan alçı süs eşyaları yapıp satıyorum dedi. Uzatmayayım atölyesini, kullandığı bilgisayarını ve fiziksel durumunu görünce dedimki hocam tüm söylediklerimi geri aldım. Sen biraz araştır kendi eticaret siteni bile yaparsın. Azim ve istek bambaşka birşey, yeterki konfor alanımızdan çıkabilelim. İyi geceler