Okanimus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bı ara chek up yaptırdım bir şey çıkmadı. 1 sene bile olmadı yaptirali. Midemde sorun var şöyle belli başlı yicekler aşırı tıkıyor beni dokunuyor. Bildiğim için yemiyorum. Kahveden olduğunu düşünüyorum. Böyle.bir sorun yoktu. Ve buda sürekli ölüm korkusu yapmaya başladı bende. Sanki kalp krizi geçiriyorum saniyorum. Halbuki o an bir şey yok.
Yazdığımı sildim, çünkü bazı insanlara kahve doğrudan etki edebilir. Hiçbir fiziksel sorun olmadan, kahvenin çarpıntı yaptığı insanlar var.

Ölüm korkusu genel olarak iki durumda olur. Anksiyete bozukluğu ya da kalp krizi. Ancak, kalp krizi esnasından çok az bir süre önce olur. Yani, hem ölüm korkusu çekiyorsunuz hem de kalp krizi geçirmediyseniz, haliyle anksiyete bozukluğunuz var.

Panik bozukluğa dönme ihtimali de yaşadığınız stresle ilişkili. Biraz stres faktörlerini azaltın. Sporu arttırın. Şekerli gıda tüketimini sıfıra indirin. Şeker anksiyeteyi çoğu durumda besler. Spor yapmaya odaklanın. Sağlıklı beslenin. Gece tam uykunuzu alın. Uykusuz, sporsuz, düzenli beslenme olmadan, bu gibi rahatsızlıklardan kolay kolay kurtulamazsınız. Kısaca, vücudunuza bir araba aldığınızda, arabaya gösterdiğiniz ilgiden biraz daha çok ilgi göstermeniz gerekiyor.