Öncelikle sakin olun hocam, siz dolandırıcılık yapmadınız, kötü bir şey yapmadınız, vicdanınız rahat olsun, yalnızca yaşam koşulları çok zorlaştı artık siz de bunun kurbanlarından birisiniz. Benim de şu anda 100 k kadar borcum var ama bir şekilde tutunmaya çalışıyorum hayata. Evham yapmayın, sağlığınız yerinde, eliniz ayağınız tutuyor. Hayatta her zaman çok kötü durumlarda kalabiliyoruz, bunları fırsata çevirin ve bu işin içerisinden güçlü bir şekilde çıkın. Her şeyi birden düşünmeyin, o da var işte, bu da var, o da var, ne yapacağım ben diye. O zaman düşünmekten kafayı yer hiçbir şey yapamaz hale gelirsiniz Sorunlarınızı önem sıralarına göre tek tek ele alın ve çözmeye çalışın, diğerleri yokmuş gibi davranın. Ama onlar davranmayacaktır biliyorum fakat en azından bir tanesini bile çözseniz kardır, sonra diğerlerini çözeceksiniz. Başınıza ne gelirse gelsin ucunda ölüm, ayrılık, hapis olmadıkça hepsinin üstesinden gelebilirsiniz sağlıklı bir vücut ve de zihinle. Endişe etmeyin...
valla ben kendimi gözden çıkardım çoktan dediğim gibi tek sıkıntım ailem. onları daha üzmek istemiyorum ama öğrenmeleri an meselesi maalesef