Bir kaç yerle nerdeyse cralık duruma geldim o ayrı dert evdekilerin öğrenmesi ayrı dert. fatura üzerinden paycellden limit çekmiştim fatura kabarık onu da ödeyemedim hat şimdilik aramalara kapandı. yarında gelen aramalara kapanınca muhtelemen bizimkiler öğrenecek. saçma sapan şeylere bulaştım maaş falan kalmadı. toplamda 5-6 bin ödemem var ama maalesef çevreden de bulamayınca insanı sıkıntıya sokuyor. psikoloji denen bişey kalmadı son dönemler gerçekten yüzümün güldüğünü hatırlamıyorum. eskiden ne güzel birikim yapardım ara sıra bile çalışsam bi şeyler koyardım kenara. şu son 1 senedir resmen aşırı anlamsız boşa çalıştım. resmen hayatımın en berbat dönemleri kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama muhtemelen bizimkiler öğrenirseler evde duramam gibi. çevrede bir çok kişi kıt kanaat geçiniyor onları biliyorum. kimi ise olsa da vermek istemiyor. laptopumu satayım dedim alan çıkmıyor zaten elimde avucumda hiç bişeyim yok. şuan elimde telefon dahi yok eski bir telefonla kaldım diğerinin ekranı gittiği için. resmen bitik durumdayım. şu yaşıma kadar resmen boşa yaşamışım kendimi bir hiç gibi hissediyorum. kaçıp gitmek çözüm olur mu diyeceğim tabi ki olmaz ama onları da daha fazla üzmek istemiyorum. tutar az biliyorum ama annem bu konularda çok aşırı laf yapıyor artık çekemez gibiyim. gerçekten miktarlar az olabilir ama dediğim gibi daha önceden de benzerlerini yaşadığım için biraz fazla zor durumda kaldım. benim için dua edin, üyeliğimi bir süre tatil moduna alacağım inşallah toparlar bir şekilde dönerim.