chechen46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam maraşta ikamet ediyorum. Her iki depremi de yaşadım 2. depremde herşeyim gitti artık yani o felaketten sonra tabiri caiz ise nefes aldığıma dua ediyorum. Neyse konu bu değil deprem bölgesini düşündüğünüz için tşk ederim ama bir şeyi de paylaşmadan yapamayacağım akşam 5-6 civarı belli ki çocuklara yine sizin gibi düşünenlerin gönderdiği kitaplardan vermişler hepsini yırtıp attılar sokak komple kitap sayfaları ile doldu. Bir kaç tanesini çağırdım neden böyle yaptıklarını sordum az biraz o kitaplara ne kadar muhtaç olanlar olduğunu bir kitap için ne kadar ağaç gittiğini anlattım ama hani derler ya bir kulağından girip diğerinden çıktı diye inan giriş olmadı bile çıkış olsun eminim o manzarayı görseniz kimse kitap falan göndermezdi Göndermeyin demiyorum ama daha kırsal kesimlere giderse bence biraz da kıymet bilecektir o çocuklar ama bu hali ile içim acıdı yaşım çok değil 45 ben çocukken üst sınıfların kitaplarını kullanırdık bu şekilde kitaplarda dönüşüm olurdu şimdi iki öğrenci olan eve bakıyorum bir kütüphane dolacak kitap var evde ama kafa boş kafa nerede tiktok da facebook da twitter da 2-3 yıl önceye kadar gençlerden ümitliydim de artık o da kalmadı
Evet hocam sizi en iyi ben anlıyorum hemşehirliyiz o halde bi hayır kuruluşu aracılığıyla vermenizi öneririm hocam Instagramda yine bolca mevcut