Selamlar uzun zamandır kafamın arka kısmında (genellıkle tepe kısmının bi tık altı) ağrı hissediyorum daha doğrusu buna ağrı denemez. Hissettiğim şeyi anlamanız için bir şapka alın ve kafanızı biraz sıkacak sekılde giyin. Ben bu baskıyı dediğim gibi sadece arka kısımda hissediyorum (dairesel olarak 4 5 cm lik bir alanda) bunun için doktora 2 defa gittim ilki yaklaşık 2 3 yıl önce 2.si ise 2 gün önce. Beyin ve boyun mr ı istedi geçmiş mr lara baktılar hiçbir şey yok (boyumdan dolayı boyunda hafif bir düzleşme varmış) ne bi tümör belirtisi ne de anormal bir durum, mr ı ınceleyen hekım raporunda da randevu aldıgım doktorun dedıklerınde de bir şey yok ama bu baskı geçmiyor. Rahatsız edici düzeyde değil günluk hayatta hissetmıyorum bıle ama yalnız kalınca sessiz bir ortamdayken bazen o kısımda atan damarın yarattıcı minicik sarsıntıyı hissedebiliyorum. Bu tarz bi durum yaşayan var mı?

Not : Fazla uykusuz kalan ve işim&okulumdan dolayı sürekli ekrana bakan-yazı okuyan biriyim. Bu durumlar tetikliyor olabilir mi?