Merhaba forumdan Amazon işi yapan biri ile bir iş yaptık. Bir müşterisinden kartla ödeme alması gerekiyormuş. Müşterisi Azerbaycanlı. Müşterisi ödemeyi benim stripe hesabıma yaptı. Bu arada stripe ödemeyi 1 hafta sonra bankama gönderecekti ama ben paranın bankama geçmesini beklemeden komisyonumu alarak parayı forumdaki arkadaşa ilettim. O da Azerbaycanlı arkadaşa hizmeti sağladı.

Ancak daha sonra benim stripe hesabı kapatılınca Azerbaycanlı arkadaşın parası ona geri iade oldu. Tam 1 buçuk aydır yalvarıyorum paramı gönder diye (ağustosun başlarında yapmıştı ödemeyi) ama kaale almıyor beni. Önemsemiyor. 200 sterlin alacağım var.

Ödememi almamı sağlayana 500 lira vereceğim. Savcılığa başvurmadan önce son kez forumdan yardim isteyeyim dedim

Yani bu paraya gerçekten ihtiyacım var parasal olarak 0 durumdayım ve adam kaale bile almıyor, delirmemek elde değil.

bu arada bu Azerbaycanlı arkadaşı whatsappdeki ad soyadıyla aratınca donanımlı bir LinkedIn profili falan var. Yani ödememi yapar herhalde ama kaale almıyor tamamen

Buyrun Azerbaycanlı arkadaşla olan konuşmamız:
https://streamable.com/8syuvc