Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Yahu arkadaşlar, Allah aşkına yaaa... adam başarılı olmanın sırrınımkeşfetmiş ve internette kitap mı satıyor... yapmayın etmeyin yalvarıyorum size, düşmeyin bu oyunlara. Adam kadınları anlamanjn yoku dşye kştap yazar, boşanmış, başarının sırrını bulmuş internette kitap satar, borsanın dbini bulmış teknik analiz uzmanı telegram grubuna vip üye alır.
Yazıktır paranıza pulunuza...
Bakın arkadaşlar belirli bişte başarılı olunur. Bir başkasımda olunöaz. Bazı iş size göre bazısı değildir. Naçizane tavsiyem bir iş, bir sektör, bir hedef belirleyin. Biliyorum demeai kolay, düşünğnce aklınıza birşey gelmez, kabul... ama size uygun birşey bukup onu yapmaya odaklanmalısonız. O işi, o konuyu iyice Bilmesiliniz. Bu başka alanlarda okumayacak araştırmayacaksınız demek değil, seçtiğiniz konuyu öğrenirken başka şeyler yapabilirsiniz, insan beyni bu şekilde çalışır zaten.
Amaç ne, para kazanmak. Elimde neler var... şunlar şunlar.. tanıdıklar var mı... yok anasını satayım. Tamam, o zaman tek başımızayız. Eldekileri değerlendirip bir iş yapmak için bir konu, bir alan seçmeliyiz.
Haaa diyorsanız ki işin psikolojisi önemli... o zaman da youtube'da sınırsız ücretsiz eğitim videosu var. Yabancı dilin yoksa youtube türkçe altyazı da koyuyor bildiğim kadarı ile. Öyle nefes al nefes ver, evrene mesaj göndrr, feng şui falan peşinden koşma. Git programlama öğren, elektronik devre tasarımı öğren, arduino öğren, foreks öğren, borsa öğren, youtubeda işletme mühendisliği dersleri bile var, git öğren... bak bunların hrpsi brdava. Elşnde bilgisayarın varsa bu yazdıkşarımı yaparsın. Artık elektronik devreler bile silgisayarda çizilşp çalıştırılabilşyor.
Yabancı dil öğren, farkı bir dil öğren ne bileyim ispanyolca mesela. Başkalarından farkın olsun. Yahu allah aşkına, kamyon şöförü avrupada yük taşıyor ve ingilşzce almanca rusça öğreniyor. Sen mi yapamayacaksın...
Bak... o alacağın kitaplar videolar bu yazdıklarımdan farklı değil. Üstelşk bedava. Haaa unutmadan, bu işin seminerlerini de vermişliğim yok değşl hani 😀😀😀
Hepsinin dip toplamı şu aslında... moralini yüksek tutacaksın. Evet çok zor. Ben yapamıyorum mesela çoğu zaman. 55 yaşımda ağladığım bile oluyor. Yaşadığımız coğrafya böyle. Beyin kötü düşüncelere hortum gibi fırtına gibi yakılıp daha da derinlere gitme eğilşmşnde olan bir organ, herkes bu sarmaldan fakkı yollarla çıkar. Kğfür etmek iyi gelşyor olabilir. Yürümek, yemek yemek belki. O sarmala düştün mü çıkmayı becermelisin. Sonra alternatiflerini yaz bir kenara. Bak teker teker.
Ama ona buna para saçma yalvarırım...