başımdan geçen olayı anlatayım bu bir net olarak hastalık insan kendi düşüncelerini kontrol edemiyecek seviyeye geliyor ne yaptığını bilmiyor gibi bir şey 15 gün önce 450.000TL borç kapatıldı ailemin desteğiyle ne sözler verdim bu sefer son bir daha oynamayacağım diye sonra yine oynadım -300.000TL deyim haberleri yok her şey ile bağımı kestim internette çıkan videoları bile şikayet ediyorum videolar bir daha önerilmesin ve bilinç altıma girmesin diye çünkü o an oynamasan bile seni tetikletip ertesi günü mutlaka girmeni sağlıyor bu kayıpların 1. sebebi ilk başta 700.000TL kazanmam daha sonrasında bu parayı kaybedip tekrar aynı miktarı kazanırım düşüncesi ile tuzağa bu şekilde çekiliyor insanlar ciddi olarak daha öncesinde bu hastalıkla mücadele etmiş ve başarmış kişilerden bu bataklıktan çıkmak için yorumlarınızı bekliyorum, normal hayata dönmeyi özledim.
Yikici bir olay yasamaniz gerekiyor;
Babanizin, annenizin veya kardesinizin hayata veda etmesi gibi vs..
Bunlar bir muddet kumar hayatiniza ara vermenize neden olacak 6ay, 8ay vsvs
Ama sonrasida var
Bu 6ay, 8ay arayi verdikten sonra gö. Kasintisi yeniden basliyor-baslayacak
İste bu kisim kirilma noktasi
Hayatinizin kararini bu an vermelisiniz..
Bukadar yikici bir olaydan belli zaman sonra ayni pislige tekrar donerseniz, artik pamukda tikasalar fayda etmez..
Bu rezil hayati yasamayan olayi anlayamaz, birak gitsin nedir yani, colugunun cocucugun rizkini yediriyorsun vsvsvs laflarindan basini kaldiramazsin
Yukarida belirttigim türde yikici bir olay yasadiginda noktayi koymaniz gerekiyor
Aksi halde ne insanlar tanidim gordum, bitik hayati, esi terketmis 10milyon borc, butun kartlarini butun sim kartlarini vsvs herseyi kirmis atmiski artik icra icin borc icin kredi odemesi icin arayan bankalarin ulasamamasi icin
Ama hala ve hala akli orada
Hala ben duzeltecegim vurgunu yapacagim diyen insanlar var