Kaiya1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte tamda bu bu cevabı alabilmek için bu konuyu açtım. Ne güzel bir öneriniz var ve paylaştınız son cümlenizde. İsyanda isyan diyorsunuz eleştiriyorsunuz sizinde cevabınız benim konuma isyan.
Ne yapalım hocam 10 tane e-book almışım 1 senede tek tek hepsini bulup okuyup hangi e-booktan alıntılamış nerede hangi cümleler kullanmış tek tek bulmak kolay mı

Herkesin derdiyse herkes bir araya gelip bir çözüm yolu bulmak için düşüncelerini paylaşsın

o sizin bileceğiniz iş hocam, benim isyanım sizin konunuzaysa bakın konunuza yazdım =)

aldıgım bir ürüne, hizmete olursa da gider o konuya yazarım, ticari bir durum var sa da şikayet ve trader hakkımı kullanırım.

extra bir çalışmaya gerek yok, kolay mı diye sordugunuz şeyi zaten bu konuya bakılırsa siz zaten yapmışsınız, tespit temişsiniz, bir ss alıp koymak zor değil =)

benim isyanım da sizin şahsınıza değil, bu tür her konuda aynı şeyi yazıyorum

herkes seocular da seocular, abi bakıyorsın seo paketi konularına tek bir olumsuz yorun yok, adamaların şikayet konuları yok. bu kadar şikayet var konusu yok, ben anlamıyorum.

chatgpt konulardaın editörleri gömüyor herkes, şöyle kötü böyle spam. e bakıyorsun hiç bir editör şikayet edilmiyor.

eeee ?

cesur olun hocam, bir derdiniz var ise muahttabını alın karşınıza öyle hesap sorun, diğer türlü kendinizi yersiniz, vaktiniz de çöp olur. bu tür konuların gram değeri yok çnkü