Bendede benzer durum yaşandı , 25 senelik bebeklikten beri olan arkadaşımın sevgilisi oldu , birlikte yaptığımız işler bozuldu. İşleri saldı üstüme kaldı zorlandım vs vs.
Senelerdir doğru dürüst görüşmüyoruz. Geçen sene evlendi nikahına gittim. Merhaba merhaba , ne hali varsa görsün , işim düşerse yazıyorum onun dışında umurumda değil.
Elbette hayat arkadaşını senden daha ön plana koyabilir mesele o değil zaten. Bu durum arkadaşınla görüşmeni ara ara iletişim kurmana engel değil ki. Her gün görüş demiyor kimse.
İnsanlar çok tuhaf bazıları daha tuhaf. Bizim ki bazen mesaj atıyorum 3 gün sonra dönüyordu. Böyle bir saçmalık.
Arkadaş falan hikaye , dünya çıkar üzerine kurulu. 1.Derece ailen dışında kimse seni sebepsiz olarak kabul etmez sevmez.
Bazı insanların gerçek yüzünü 25 sene sonra dahi gösterebiliyor demek ki.
hocam ben bunu askerde anladım gerçekten çok güzel dostlar var adam beni 20 gün tanıdı başka şehirden geliyor benim için bize böyleleri denk gelmiş hep farklı insanlar tanıyınca anlıyorsun herkes bir değil ben düğününe bile gitmeyecektim içime sinmedi gittim en azından ona düğünüme bile gelmedin deme fırsatınıda vermedim büyüklük bizde kaldı ama şimdiden bana diyor eski günleri özledim bidaha arasada bulamaz engelledim zaten