Niye satış yapmak için pazar yerlerine muhtaç kalıyorsunuz arkadaşlar ? Sizin kendi pazarlama gücünüz yok mu ? Yoksa siz neyin ticaretini yapıyorsunuz ki ? Trendyol sizin için ürününüzü satsın oldu ne kadar kolaydı öyle işler. Kendi ürününüzü kendiniz pazarlayın zaten aynı sıkıntıları trendyoldada çekeceksiniz bari kaybedeceksenizde kendiniz kaybedin. Trendyolda ürün satmak ticaret yapmak değildir bunu artık anlayın. Ticaret kendi pazarladığın ürün üzerinden olur siz sadace trendyola para kazandırıyorsunuz başka birşey değil. Uyanın artık teknik bilginiz yoksa reklamdan anlamıyorsanız bir hevesle girmeyin şu trendyola. Sonra elinizdekindende oluyorsunuz. Ürün satmak istiyorsanız sosyal medyada pazarlayacaksınız reklam ile milyonlarca insan elinizin altında bunu yapamıyorsanız girmeyin bari paranız cebinizde kalsın
Söylemlerine katılıyorum fakat insanların kazanılmış alışkanlıklari var ve malasef bende öyleyim. Örnek vericek olursak aradiğim birşeyi internette ariyorum ama yine gidip sitesinde almaktansa 3 /5 fazla verip Trendyoldan aliyorum çünkü sitesi güven vermiyor yada instagram sayfasi güven vermiyor. Düşünüyorum ki 3 lira fazla vereyim en kötü muhattabim trendyol param kalmaz ürün gelmemezlik olursa dolandırılmam gibi gibi bir sürü faktör sayabilirim.