Arkadaşlar wp ile ilgili bir sorun yaşıyorum ama bu sorun belli ki Wordpress bilgisi ile çözülemeyecek.. Son 2-3 gündür forumda da konu açtım ama henüz çözelim diyen bir babayiğit çıkmadı o yüzden son bir kez şansımı açıkça ilan vererek denemek istiyorum.. Şimdi olay şu Woocommerce maillerini özelleştirmek için codecanyondan Starto - WooCommerce Responsive Email Template aldım ancak bu wp'ye eklenti install eder gibi çalışan bir şey değil.. Sunucda
httpdocs/wp-content/themes/childtheme/woocomerce/emails klasörüne ilgili dosyaları kopyaladığında WooCommerce'in maillerini değiştirmiş oluyorsun.. Tek fark install etmiyorsun direk kopyalıyorsun.. Birkaç ufak tefek problem dışında gayet stabil çalışıyor o sorunlarında çözmek istiyorum.. Aslında birçok hatayı ve zaten çözdüm ama bunlara kod bilgim yetmedi belli ki
İlk sorun gelen maillerde bazı alanları Türkçeleştiremedim aşağıdaki görselde görüldüğü üzere.
Burada ödeme durumu ingilizce yazıyor gördüğünüz üzere.. Ben aslında bu değeri php dosyasında buldum ama değiştirince o yazı komple yok oluyor değişmiyor..
Pending - Beklemede
Processing - İşleniyor
Completed - Tamamlandı
On Hold - Beklemede
Failed - Başarısız
Canceled - İptal Edildi
Refunded - İade Edildi
şeklinde düzeltilmeli.. Ayrıca yandaki ödeme yöntemi COD yazan yer de mesela Kapıda Ödeme seçeneği.. Yani Kapıda Ödeme seçince ödeme yöntemine oraya COD yazıyor nedense.. Diğer ödeme yöntemlerinde de kapıda ödemede de doğru yazmalı..
Ayrıca aşağıdaki görsellerde admine gelen mail'in en altında ve müşteriye giden mail'in ortasında saçma sapan beyaz bir alan oluşup tasarımı bozuyor. Bu sorunlarıda gidermek istiyorum..
Eğer burada bir çözüm bulamazsam gidip upwork'e vereceğim işi artık hayırlısı