Değerli Müşterimiz,

Forum kuralları gereği satış konumuza bu şekilde bir yorum yapmanız etik değildir. Bir sorunuz var ise Şikayet açmanız daha mantıklıdır.

Bu konu hakkında Çağrı Merkezimiz ve R10 üzerinden açıklama yaptık. Kayıt sırasında o anlık bir problem oldu, bu problemi çözmek için sizi arayarak göçebe numarası vermemiz gereklidir.

Yorumun silinmesini konusunda desteğinizi bekliyorum @Yazilimapp;

ChatAPI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili firmadan 10 gün önce 1 adet Voip numara alınmış bütün ücretleri ödenmiş olup yüzlerce forumda, yüzlerce makale yazısında, onlarca sosyal medya paylaşımında, birçok telegram hesabında numara kullanılarak reklamlar çıkılmıştır.

Fakat firma sistemi Diyarbakır numarası seçmek istediğimiz halde buna imkan tanımamış, tarafımıza otomatik olarak 0312'li numara vermiştir.

Şimdi almış olduğumuz arama neticesinde firma numarayı iptal ettiğini, sistemsel bir hata sebebiyle 0312'li numarayı verdiğini söylemiştir.

Yapmış oldukları bu davranış firmanın nasıl kurumsallıktan uzak bir yapıda olduğunun açıkça göstergesidir.

r10'da bu firmadan alıcı olduğum için fikirlerimi paylaşma hakkına sahibim. Bu sebeple konuya yazıyorum.

MutluCell firmasını önermiyorum.