Merhabalar,
Kedi sahiplenme hevesiyle eşim, Instagram üzerinden bir hesap ile iletişime geçti.
İletişime geçtiği kişi, kediyi sahiplendirebileceğini ancak belirli şartları olduğunu belirterek eşim bir süre ikna etmeye çalışmış.
Her neyse, 2-3 günlük görüşmenin ardından kişi ikna olduğunu ve ayda bir fotoğraf istediğini vs. diyerek gelip alabileceğimizi söylüyor ve adresini veriyor, ancak bu adres farklı bir şehirde. Gidip gelme süreçlerinin benzin fiyatları 2-3 bin lira masraf.
Sonrasında alamayacağımızı ve üzgün olduğumuzu belirtiyoruz. Ardından pet taksi hizmetinden bahsetmeye başlıyorlar ve bu öneri makul geliyor. Sonuç olarak, 1000 lira ücret karşılığında pet taksi ile kediyi göndereceklerini söylüyorlar.
1000 TL'yi gönderdikten sonra, bizi engelliyorlar :/
Bu süreçte neler yapılabilir(bi sonuç çıkacağını sanmıyorum) ve daha önce benzer bir durumla karşılaşan var mı?
IBAN ve isim soy isim var.
Hikaye bu kadar
Benzer durum:
https://www.hurriyet.com.tr/amp/gund...ordum-41907640