ahlaksız insanların çoğunlukta olduğu rezil bir coğrafyada yaşadığın için başına gelen bu olaylara gerçekten üzüldüm. bu tip şeyler bir toplumun medeniyet seviyesini gösteren şeylerdir. Eminim biryerlerde konuya hassas insanlar da vardır ancak maalesef artık çoğunluk bu tip etik değerlerden yoksun. Ruhsal konuları günlük hayatının içerisine sokan biri değilim ama bugünlerde aklıma hep tün dinlerde yer alan yoldan çıkan kavimlerin helak edilmesi hikayeleri geliyor. bizim içerisinde yaşadığımız gibi toplumlar kendilerini eritir, yok eder bitirirler. Tarih boyunca bu böyle olmuştur.
Elinden iş geliyorsa, freelance olarak çalışabiliyorsan yap tabiiki, başarılı olmanı tüm içtenliğimle dilerim. Vergisini alan ama vatandaşına bakmayan devlet, paradan başka birşey düşünmeyen işveren, hoşgörüsüz insanlar. hani hep derler ya kıyametin belirtilerin diye... bunlar hep başa gelecek olan kıyametlerin habercileri. Bu kötü insanlar eninde sonunda kendi başlarını yerler ama olan sana oluyor.
Kader diyebilirsen de. Ama kaderin bu hastalığa sahip olmak mı yoksa bu coğrafyada doğmuş olmak mı inan bilemiyorum.
Türk dil kurumu sözlüğünde 617bin kelime varmış. hiçbiri bu tipteki insanları betimleyemez. en çok küfür edilen ülke burasıymış. normal. her gün namussuzluk çıtasını daha da yukarıya taşıyan insanlar oldukça eski küfürler kifayetsiz kalıyor, yenilerini icadetmek zorunda kalıyoruz.
Sana kolaylıklar ve şifalar diliyorum.