Başıan gelen varmı bilmiyorum acil bilgisi olan yazabilirse sevinim.
2018 de kumar sitesine para yatırmışım. Onla ilgili tebligat gelmiş. uzlaştırmacı aprayı yatırın diyor bugun son gün diyor. yoksa 35 bin lira cezası vamrış doğrumudur başına gelen oldu mu?

Edit: Öncelikle para vs. yatırmadım. Garanti bankasında bi şahıs ibanı verdiler yatır diye
Uyapta vergi dairesinde vs uzlaşmaya yada normal bi davaya dair herhangi bir kayır yok kontrol ettim.
İlk baş PTT'den aradılar. Tebligat var size ulaşmamış son gün iade olcak diye. Ulaşmamasının imkanı yok eşim evde 10 aylık bebeğim var dışarı sadece akşam cıkıyoruz sıcak havalardan dolayı.

Ptt öğleden sonra gelirim deyince avukat numarası verdi bana. Ne hikmetse tebligatı açıp numarayı almış ama detay yazmıyormuş başka.
Avukatı aradım binlerce dosya var uzlaşma tutarını yatırın yarın iade olcak dedi. Ptt arayan numarayı arattırdı bilmem ne saati istedi. Sordum 12:55 dedi.
Saat yaklaşıyor sonra işlem yapamayız diye avukat aradı. Ödemeyi ya maliyeye yada online yatırın dedin. Baktı maliye öğle arası direk online yatırın diye ısrar etti telefonda bekleyecekmiş Hanfendi
Yatırmazsam dava acılacakmış 2 hafta sonra uyapta gorunurmüş dediğine göre.
2 Hafta sonra uyapa bakıp tekrar güncellerim konuyu