Selam olsun,
Hocam kazancını ya da kazandıklarının bir kısmını paylaşan her insan bu sorunları defalarca yaşar ama anlayışlı olmanız lazım.
İhtiyaç sahiplerinin çok olduğunu biliyoruz ve hepsine yetememek insana ağır geliyor.
İstiyoruz ki bizler bir şey yaparken en azından yapacağımız yardıma köstek olmasınlar ama ekonomik durum gerçekten çok kötü.
Bugün 20 yıllık kurumsal firmalar bile dönemiyor, cepten yemek durumda kalıyorlar.
Tüm giderlerin artmasına rağmen insanlar kazanmak bir yana zarar etmekte.
Bu insanlarında yaşadığı ekonomik travmalar var ve daha da fazla olacak bu durum.
Geçenlerde bir akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı oldu bu ay destek limitlerim doldu dediğim için babası bana kızıp küfür etti.
Telefonu kapattık, Allah yardımcısı olsun. Ben bu çaresizlikte olsam daha beterini diyebilirdim diye geçirdim içimden.
İnşallah satış olur da şu kredileri, borçları öderim son iki günüm diye beklerken çalan telefonda alış fiyatını duyan bir işletme sahibi sizden bağımsız canı yandığından can yakmak isteyebilir.
Anlayış her zaman iyidir.
Şirket sahibi olarak düşünmeyin bu süreçte, en büyük batanlar, eriyenler gerçekten onlar olmakta.
En az 7 8 yakın tanıdığım iş yeri sahibi arkadaşım yazlık ve arabalarını sattı ki bu süreçte işletmelerini kapatmasınlar.
Takılmayın sert çıkanlara bazen en büyük engel çaresizliktir.