ferhatcevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet hastanesinin boynu altında kalsın. Geçenlerde sabaha karşı yerden kalkamıyorum belimin ağrısından ayağıma vurmuş yürüyemiyorum. Sabah 5 sularında ambulans çağırdık geldiler kendi evimizde 3 tane 112’ci kadın azar üstüne azar. Dayanamadım acımdan kıvranıyorum payladım artık. Bi şekilde gittik devlet hastanesine götürdüler. İğne vuruyor taburcusun diyor. Yürüyemiyorum iğne vuruyor taburcusun diyor. Yürüyemiyorum dedikçe taburcusun diye kızıyorlar. En son gene payladım yahu biriniz de demiyor ki nasılsın iyi misin? Anca iğne vur taburcusun. 3.iğneyi en kuvvetlisini vurduk yürümen lazım diyor. Bi şekilde lanet ettim tekerlekli sandalye ile çıktım. Sonraki günlerde mr çekildim meğersem fıtığım patlamış. Oymuş sebebi. Ama bu devlet hastanesi en ufak konuşmadan en ufak muayene etmeden ağrı kesici kas gevşetici iğneyi dayayıp göndermeye çalışıyor. Bakıyorum etrafımdaki yataklar da boş hani işgal de etmiyorum. Yok arkadaş sokakta öl geber ama Allah düşürmesin bunların eline.
Geçmiş olsun hocam vallaha öyle yataktan çıkamıyorum çıksam bile yere düşecek gibiyim 1 2 yıl önce soğuk algınlığı olduğumuzda bu kadar ağır değildi şimdi adamı yatalak yapıyor.