haftada 1-2 merhaba ile başlayan ve cevap verince kopyala yapıştır 3 mesaj araka arkaya atan kişiler oluyor böyle sonunda da kazamanya ne dersiniz vs gibi bitiriyorlar metni

walla azimlerine hayran olmamak elde değil bu tokatçı tayfasının sürekli farklı yöntemler geliştirmeyi başarıyorlar.. bu azimle dileseler holding olurla walla ama demekki totatçılık daha tatlı geliyor
Gerçekten çok fazla geliyor bu mesajlar. Yahu nereden buluyorlar numaraları bende anlam veremiyorum. Öyle insanlar tanıyorum ki bu mesajları alan, hani internet falan bile kullanmıyorlar. Muhtemelen büyük markalardan falan ya satılmış ya da çalınmış numaralarımız diye düşünüyorum.
Hocam bu yöntem ile binlerce kişi d0landırıldı, o yüzden verdikleri 50TL, 100TL onların günlük çerez parası.
Her görevin sonunda muhakkak iş d0landırmaya gidiyor, YouTube videoları bu konularla dolu. Yorumları kontrol edin 200.000TL kaptıranı gördüm.
Bana her yazdıklarında 200TL alıp, daha sohbete bile bakmıyorum. Eğer olur da yapacak var ise, 1-2 görev dediği şeyi yapsın bıraksın.
Bende en son görev bir borsaya üye olup, yatırım yapmaktı. Fakat gönderdiği siteye çöp demek iltifat denilir, o yüzden sonuna gelince kanmayın.
Gerçekten büyük vurgunlar yaptıkları çok belli. Daha önce sosyal medyada falan hiç konuyla ilgili içerik de görmemiştim. R10'da geçmişte birkaç konu gördüm ancak senaryo tam olarak verilmemişti diye hatırlıyorum. Eşi dostu falan fırsat buldukça bilgilendirmek lazım. Gerçekten iyi organize olmuşlar bunlar.