Elbette firmanın kendi bileceği iş hocam ki zaten yazdım.. Ancak toptan alım yapan firma olarak benim tarafımdan da onların yaptığı yakışıklı değil.. Hem ben toptan alacağım bir seferde binlerce liralık sipariş geçeceğim hem sen beni kıracak fiyatlarla perakende satış yapacaksın.. O zaman bana da örneğin minimum 1 lot/seri alacaksın yada minimum şu kadarlık sipariş geçeceksin diye kural koymayacaksın... Her taraftan sadece ben kazanayım olmaz... Ben bu politikayı uygulayan firma ile kendi adıma çalışmıyorum..
Alıntı
hem ben toptan alacağım bir seferde binlerce liralık sipariş geçeceğim hem sen beni kıracak fiyatlarla perakende satış yapacaksın.. O zaman bana da örneğin minimum 1 lot/seri alacaksın yada minimum şu kadarlık sipariş geçeceksin diye kural koymayacaksın...
Bu kısma kesinlikle katılıyorum. Kapıya ithalatcı etiketi asan adamların ithalatla uzaktan yakından alakasının olmadığını stoğu arka sokaktan başkalarından çekip bir web sitesi yaptırıp sonrasında toptan ürün satıyorum piyasanın en ucuzuyuz diye geçinen insanlar yüzünden toptan ürün bulmak gerçekten sıkıntılı . Eminönünde yıllarca bulunmuş birisi olarak yaşadıklarmı anlatsam hikaye gibi gelir . İnternetten bulup firmaya gelenler toptan alışveriş yapıp ucuza aldığını düşünürken 4. ,5. elden ürünü alıyorlardı .1 tl ye satılan ürün toptan aldığını zanneden kişiye 2.5, 3 tl gibi rakamlara gidiyor .