Herkese selamlar, iyi forumlar.

Wordpress siteme bir harita ekledim. Haritada şehir üstüne tıklandığında yandaki açılır menüde şehirle ilgili kısım açılsın istiyorum. Şehir kısmına özel javascript bölümü var. Oraya ne yazmalıyım? Birkaç kod denedim fakat javascript konusunda bilgiliyim diyemem. Açılır menü kodları aşağıdadır.

<div class="elementor-toggle-item">
                    <div id="elementor-tab-title-1676" class="elementor-tab-title" data-tab="6" role="button" aria-controls="elementor-tab-content-1676" aria-expanded="false">
                                                <span class="elementor-toggle-icon elementor-toggle-icon-left" aria-hidden="true">
                                                            <span class="elementor-toggle-icon-closed"><i class="cspt-greenly-icon cspt-greenly-icon-solar-panel"></i></span>
                                <span class="elementor-toggle-icon-opened"><i class="elementor-toggle-icon-opened fas fa-caret-up"></i></span>
                                                    </span>
                                                <a class="elementor-toggle-title" tabindex="0">Denizli</a>
                    </div>

<div id="elementor-tab-content-1676" class="elementor-tab-content elementor-clearfix" data-tab="6" role="region" aria-labelledby="elementor-tab-title-1676"><p>"""</p><p>"""</p><p>"""</p></div>
                </div>