Aynen aynen hocam 1500 yıl önce söylendi. O yüzden tüm bilimsel gelişmeler , teknolojiler , islam ülkeleri dışında gerçekleşiyor. Diğer din kitapları söylemiş olmasın bu mantığa göre : ) İslam ülkelerinin geldiği nokta ortada.
Ha diyeceksin onlar gerçek islamı yaşamıyor , gerçek islama örnek gösteremiyorsun yok ortada.
Birbiririne düşman kanlı bıçaklı ülkeler tüm her şeyi bizzat teyit ediyor emin ol ufacık bile bir şüphe olsa senden önce onlar bunu eleştirirdi.
Ayrıca madem insanlar çok yalancı kamera görüntüsüne dahi inanmam diyorsun , 1500 yıl önce ortaya çıkan ama sağdan soldan aktarılarak oluşturulmuş günümüze gelmiş dine neden şüphesiz inanıyorsun. O zaman ki insanlar çok mu doğrucuymuş ?
Bir din kitabını onlarca zeki kişinin oturup şartlara uygun en iyi şekilde yazmış olabileceklerini hiç aklının ucundan geçirdin mi ?
Konu saptı yine fakat her şeyi dine bağlarsanız olacağı bu.
Dostum yanlış kişileri ciddiye alıyorsun, argümanları çok sağlam baksana benim gibi düşünen başkaları da var diyerek kendini haklı çıkardığını sanıyor, çoğulcu gibim bir şey bu kişi, onun gibi düşünenler varsa ee tamam işte haklılar diyor. Ama iş inanç meselesi olunca ben çıkıp benim gibi düşünenler var dediğimde hakaret eder bu tipler, Hristiyan sayısı Müslümanların neredeyse 2 katı desek onlar bir şey bilmiyor derler, ikna edemezsin, hadi iknayı geçtim kendini bile dinletemezsin.
Bu fotoğraf gibi bir şey demeye çalışıyor, evlere kapılarından girin gibi garip şeylere bakarak yabancı ülkeler bilim yapıyorlarmış. Yabancılar bu gibi şeylere bakıp ciddiye alıyor olsalar Afganistan'da sokağa erkeksiz çıktı diye kadınları sopayla cezalandırırdı, araştırıp bilim yapmazdı ama anlatamazsın, anlamazlar.