botla yada spam niteliğinde tek bir yazı dahi yok üstad yapay zeka dahi yok 1 senedir her gün düzenli olarak hiç aksamadan içerik girildi gayette kaliteli içerikler... onun haricinde bi ihlal vs de söz konusu olmadı hata ihlal sayılabilecek hiç bir durum yok...
test grubu ne demek üstad şimdi belli bi gelirim vardı hitimle aynı oranda google beni hangi sebeble test grubuna alıp kafasına göre gelirlerimi düşürmekte?
biraz detay verirseniz üstad biz amatörler için çok iyi olur... teşekkür ederim.
Hocam bu teşhisi koymak için öncelikle hikayeyi dinlemek lazım, öncelikle site sahibi eğer; ben özgün çalışıyordum, kesinlikle temizim, hitim bir anda %30,60,80 düştü diyorsa demek ki sorun sitede degil, peki google neden dusursun? Aptal mı? Degil. Bunu zaten google guncelleme sayfalarında açıklıyor, yapmanız gereken hiçbir şey olmasa bile sitenizi uçururuz bir sonraki güncellemeye kadar diye, simdi siteniz a/b grubu testlere girecek, oradan çıkan sonuçlara gore %120 olaraj geri donecek veya %20 kayıpla devam edeceksiniz. Sakın seo, backlin, tema, hosting degistirme işlerine girmeyin, bu dedigimi satıcılar sevmez genelde, ama ögrendiniz artık, yukarda anlatigim vakayı yaşayan olursa siz de gonul rahatligi ile yazabilirsiniz, kaynak linki de asagida, zor bir surec insan bir sey yapmam istiyor ama beklemekten baska care yok.
https://developers.google.com/search...-updates?hl=tr