Tozlardan uzak durun demek çok mantıklı bir yorum değil pek bence. Çünkü çoğu insan günlük gerekli olan vitaminlerini ve asitlerini yeterince sentezleyemez ve dışardan alamaz. Alınacaksa zaten kan değerlerine bakıp alınması lazım eksikliklerin. Vitaminleri falan zaten eksiklikleri doktor belirtiyor.
Not: Bilinçsizce hiçbir ürünü kullanmayınız, zaten bazı şeyler artık kendi tercihiniz oluyor tamamen. Bundan birkaç sene sonra pişman olunacak işlere girmemek en hayırlısı olur.
Örnek kreatinin değerinden yola çıkarak kreatin değerleri anlaşılabilir, aşağıdaki 1 ay önceki tahlilime ait.
Yine de yapay şeylerden ziyade organik beslenmek daha mantıklı.
Artık alışkanlık olmuş. Spor yapılıyorsa illa protein tozu alınmalı diye. Beslenme ile alınabiliyorsa gerek yok aslında.
Dediğiniz gibi mutlaka tahlil yaptırılıp kullanılmalı. Aksi halde geri dönüşü olmayan hastalıklara neden oluyor.
Bir ara hardline pro gainer protein tozunun yanında gelen arg hapından sadece bir tane aldım spor öncesi. Spor salonunda öleceğimi düşündüm. Öyle bir ağırlık yaptı ki bende anlatamam. Spor salonundan nasıl çıktım eve gittim bilmiyorum. Ölürsem evde öleyim dedim o derece.