Keyubu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Son zamanlarda Network hattımızda oluşan yoğunluklar sebebiyle Ping, Loss şikayetlerinin artması, yapımızda bulunan tüm cihazlarda köklü bir değişikliğine gidilmesini zorunlu hale getirmiştir. Şikayetinize neden olan hususların giderilmesi için bu çalışmayı yapmaktayız. Bakım süresinin belirtilen saatlerden daha uzun sürmesi sebebiyle üzgün olduğumuzu ve Network alt yapımız normale döndükten sonra telafi ile alakalı tarafınıza DM üzerinden ulaşacağımızı bildirmek isteriz.

Saygılarımızla.
Hocam herkes işini yapıp parasını kazanmaya çalışıyor, yaptığınız şey iş baltalamakdan fazlası veya eksiği değil.
Ddos saldırısı geldi diye network altyapısı değiştiren / oynayan şu yaşıma kadar ilk defa gördüm mikrotik korumanız var voxility var kocaman yazıyla Tbit yazabiliyorsunuz yoksa 999GBİT'den daha mı fazla saldırı alıyoruz yapmayın Allah aşkına çoluk çocuk değiliz Barındırma hizmeti aldığınız yer yada siz daha önceden bu gibi sorunları düşünüp önleminizi almışsınızdır diye düşünüyorum %99.8 uptime garantisi verip ayda 3-5 sefer saatlerce günlerce hizmet kesintisi yaşatmak verdiğiniz garantiye ters değil midir?
Benim gibi onlarca kişi şikayetçi keyubu firması ile duygusal bir bağımız yok ticari amaç fakat siz bizi ticari amaçtan çıkarıp duygusal boyuta taşıyorsunuz projelerimiz zarar alıyor söyleyin firmanıza ait bütün websiteleri sunucuları 1 gün 2 gün 3 gün kapatsalar hoşuna gider mi kendinizden pay biçip bakım çalışması başlatın yada farklı bir önlem alın masraftan kacayim derken müşteri kaçırmayın.

İyi çalışmalar.