Merhabalar mimarlık fakültesinde okuyorum ve gerçekten okunulması en pahalı fakülte olduğunu düşünüyorum. Mevcut ülke şartlarında okuyası kaçıyor insanın gerçekten okumak çok ayrı bir dert oldu. Ailemden alabildiğim harçlık bile yok kendi kendimi geçindirmeye çalışmaktan gerçekten yoruldum. Geçen sene yurt çıkmadı diye eve çıktım şimdi de 2 aydır otelde çalışıp önümüzdeki ayların kirasını çıkarmaya çalışıyorum keşke tek sorun barınma olsa şimdi de kara kara düşünüyorum hadi barınmayı hallettim bölüm masraflarım ve karın tokluğum için ne yapacağım diye düşünmeye başladım
Kyk bursu desek hiçbirşeye yetmiyor okurken çalışayım desem 1 gün anca gidebiliyorum hiçbirşeye yetmiyor. Daha fazla da çalışamıyorum okurken bölümümden kaynaklı derslerim de çok yoğun. Geçen gün otele gelen bir müşteri aynı yerde olduğum 2 arkadaşıma burs bağladı ben de oradaydım her ne kadar arkadaşlarım adına sevinsem de kendi adıma üzüldüm gerçekten adamların bağladığı burs miktarı benim aylık harçlığımın 2-3 katı. Abilerim büyüklerim bir yol gösterin tavsiye verin ben bu durumu nasıl aşabilirim gerçekten bunaldım içimi buraya dökmek istedim.