@Keyubu; Merhaba hocam öncelikle kolay gelsin. Normalde Asla Türk firmalarıyla çalışmıyorum ama hadi yine bir şans vereyim diye sizden vps aldım. Özel kurulum istediği için normalde sunucum var olmasına rağmen sıfır bir sunucu aldım sizden.Uygulamamı bu sunucuya bağladım son baktığımda 850 aktif cihaz vardı ( sadece admin panel ve api bağlantısı olarak kullanıyorum) Geçen sefer yine 6 saatlik bakım yaptınız şimdi erişim sorunu yaşadım baktım yine 6 saat planlı bakım diye kapatmışsınız erişimi. Anlıyorum bakım olur ama 6 saatlik bir bakım benim için kabul edilebilir bir bakım değildir. Uygulamanın normal kullanıcıları dışında ücretli reklam vermişim indiren olduğu gibi kaldırıyordur şuanda Farkında olmadan kaç kez planlı yapıldı onu hiç bilmiyorum bile . Bu bakım çalışmaları bu şekilde devam edecekse söyleyin sunucuyu başka yere taşıyayım ben her bakımda 6 saatlik kayıp yaşayamam hiç bir müşteriniz yaşayamaz. 4 yıldır contaboda aktif olan sunucum toplam 6 saat kapalı kalmamıştır bakım nedeniyle. Yarın ilk işim sunucuyu taşımak olacak ve asla bir daha geri dönmemek olacak.