Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Türkiye Lokasyon bir VDS lazım oldu ve dedim forumdan alalım.
Kimisinin üyelik paneli çalışmıyor, kimisinin logosu 144P, yarısının fiyatları sitedeki fiyatlarla aynı değil. Hadi r10'a özel fiyatlarsa bağlantısını o şekilde yaparsın gideriz.
Devam ediyorum, Ödeme ekranına geliyorsun kart bilgilerini sordu soracak hala kuracağım işletim sistemini sormuyor. Nasıl ya ?

Kimisi whatsapp hadi neyse discord falan var. Cep numarasını ekleyen var. Bakın çok büyük bir kesimden bahsediyorum.
Çerez politikası, hizmet sözleşmelerinde FİRMA ve ALICI'yı ayırt eden sözleşmeler bile yok.

Bakın ben kimseyi eleştirmiyorum ama bana biraz tuhaf geldi. 2 saat bıraktım VDS aramayı meraktan teker teker dolaştım.
Sanırım Yurtdışı firmalarına alıştık. Ama onlarda WHMCS kullanıyor buradaki arkadaşlarda.

Canlı destek yerine Alev emojisi koyanı bile gördüm.
İşini gerçekten güzel yapan arkadaşlarımız var. İnanın sözüm asla onlara değil.
Ama bu barındırma işleri öyle logoyla, web tasarımla, maskotla onla bunlada olmuyor.
Ciddi bir tecrübe ve operasyon işi gerektiren bir meslek benim için. Ben daha bu söylediklerimde elerken nasıl satın alabilirim?

Güvenemedim gerçekten biraz garip geldi. Eleştirmiş gibi oldum kusura bakmayın ama bence böyle olmamalı gibi geliyor bana.
Hocam Selamlar. Emin olun siz bizleri özetlemişsiniz aynı şeyleri bende yaşadım ve çok araştırma yaptım ve türkiye hosting şirketlerinde en iyisinin @faaw; olduğuna kanaat getirdim her konuda ilgileniyorlar ve gerçekten kurumsal firma. Test etmeniz içinde size ayrıcalık sunuyorlar tavsiye ederim