Dünyanın en iyi donanım ve yazılımını çıkar, 60Hz koy, 120Hz standart bir telefon ile ekran geçişlerinde ki farkın uçurum olduğu anlaşılır, bu yazılımla kapatılabilecek bir durum değil maalesef. S23'ü deneyimledim, o akıcılığa alıştıktan sonra 60Hz Windows 98 gibi hissettiriyor.
yanlış düşünüyorsunuz.
bizim tofaş süren adama f1 aracını ver
f1 pilotuna tofaş ı ver
o pistte kim kimi geçer bir yarışsınlar bakalım
donanım tek başına hiç bir şey ifade etmez. 16 GB lık bir iphone hiç kapasite hatası vermez iken 64 gb lık depolama alınına sahip bir çok bilinen markanın andoid telefonunun depolama alanını boşalt dediğine ben çokça şahit oldum. yine bilinen çin markalı telefonların 100 mega piksel lik kameralarının iphone un mega piksel olarak 10da1 i değerine sahip kameraları karşısında ezildiğini de gördüm.
5 yıllık notebook bilgiasyarımda kasma yaşarken aynı işlemleri yaptığım 10 yıllık mac bilgisayarın sorunsuzca çalıştığını da gördüm.
bu arada bunları yazarken hiç ihpone sahibi olmayan biri olarak yazıyorum. iphone fan ı zannetmeyin lütfen.
özetle
- bir önceki versiyona göre dişe dokunur bir yenilik varmı YOK
- verilen paranın hakkını veriyor mu HAYIR
- bu fiyatlara bu telefon alınır mı TARTIŞILIR (huawei ye 45, samsung a 50 veriyorsan bu telefona da o para verilir) (ben veremem o ayrı)
ama yuarıda saydıklarımın hiç birisi bu telefonun yazılım ve donanım uyumunun en iyi olduğu ürün gerçeğini değiştirmez.