Günlük 500 gram protein yemek, Tuna Tavusun bile haddine değildir sanırım. Kilon x1.5, maksimum x2 diyelim.
Eğer yarışmacı olmayacaksanız, bu işi zevk için yapacaksanız sadece spor için 2500 tl yeterli.
Protein tozu dediğimiz şeyi günlük protein ihtiyacınızı karşılarsanız almanıza bile gerek yok.
Eğer kilonuz düşükse Gaineri %100 öneririm tam fiyat/performans ürünü.
Onun haricinde spor öyle çok pahalı bir şey değil hocam. Başlangıçta gramlara takılmayın lütfen, bunlar sonraki aşama eğer takip etmiyorsanız Barış Okan Belovacıklının youtube kanalına bi göz atın derim.
@canyucel;in dediklerine tamamiyle katılıyorum, supplement hayati bir şey değil. Sadece beslenmenizi düzgün yapamıyorsanız işinizi kolaylaştıran şeyler.
Hocam aslında supplementler beslenme sorunsuzsa işinize yaramaya başlayan şeyler. Temel 2 şey var vitaminler ve beslenme. Spor yapsanız yapmasanızda bu ikisinin olması lazım. Ek olarak beslenmeyi yapamıyorsa gainer almasının bir manası yok. Beslenmeyi tam anlamıyla yapıyorsan ve üstüne kalori koymak isteniyorsa alınabilir. Kaç yıldır yapıyorum daha gainer kullanmadım ben