Hocam sizi bir önceki konunuzdan hatırlıyorum, stake etmeyin gibi bir şeydi konu, sanırım oraya da yazmıştım. Pancakeswap'in devri geçti zamanında tek o vardı şimdi tek o yok defi boğası bitti, daha kaliteli bir çok app çıktı. Yani pancakeswap'in karları azaldı. Token arzı sürekli artıyor buda fiyatı sürekli düşürüyor. Tabi yine o kadar dönülmez bi noktada değilsiniz. Yaklaşık 1x gibi bir rallide anaparaya yaklaşıyorsun ama şu durumda bu mümkün değil. $254.5M marketcap den, $509.1M marketcap'e çıkması demek bu. Şuan böyle bir para bu tokena asla girmez. 2024-2025'de boğa gelirse kurtulma ihtimalin yüksek ama o zamana kadar arz artışını vs. tahmini hesaplamak lazım. 2025'deki 509m marketcap arz arttığı için belkide 0.75 dolara anca getirecek tokenı (mesela). Tüm bunları hesap et, kuru kuru bir gün yine 10-20 doları görecek diye bekleme sakın altcoinlerin bir çoğu bir daha eski athlarını görmeyecek. Umarım zararsız kurtulursunuz.
İşte o konudada stake den dolayı satamadığımı yazmıştım 16 aralık 2022de bir yıllık kilitledim. 16 aralık 2023te süresi bitiyor.
Zarar etmemin en büyük sebebi stake den dolayı coinlerin içerde kilitli kalması. Yoksa şimdiye 4 5 dolardan satıyor olurdum.